Σεμινάριο

‘ΠΑΙΞΕ + ΜΑΘΕ το σωστό παιχνίδι του χρήματος!’

Το Game of Money (GoM) αναπτύσσεται και μεγαλώνει ξεκινώντας μία νέα συνεργασία με το GEM (Greek Enlightened Millionaire), δημιουργώντας το GoM Gaming! Μετά την απόλυτη επιτυχία του πρώτου σεμιναρίου, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα για πρώτη φορά ένα ανατρεπτικό σεμινάριο με στόχο να μάθεις παίζοντας που βρίσκεσαι σήμερα σε οικονομική παιδεία και ποιο είναι το σωστό παιχνίδι του χρήματος!

Στο βιωματικό σεμινάριο θα μάθεις...

 • πώς να αυξήσεις την οικονομική σου ευφυΐα

 • πώς να μη σου φαίνονται πλέον δυσνόητες και βαρετές οι οικονομικές ορολογίες

 • πώς να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου πριν ξεκινήσεις να επενδύεις σε διάφορα περιουσιακά στοιχεία όπως ακίνητα, μετοχές κλπ.

 • πώς να αναγνωρίσεις και να δεις που βρίσκεσαι εσύ με την οικονομική σου ρουτίνα

 • πως υπάρχει ένας δημιουργικός, διασκεδαστικός, εκπαιδευτικός και βιωματικός τρόπος για να εκπαιδευτείς στο σωστό παιχνίδι του χρήματος

 • πώς να βρίσκεις κάποιες από τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις για τα χρήματα

 • τι κάνεις λάθος έως τώρα στο παιχνίδι του χρήματος

 • πώς να μετατρέψεις τη νοοτροπία σου από φτωχή σε πλούσια

 • πώς να παίρνεις καλύτερες οικονομικές αποφάσεις

Αξία σεμιναρίου

Η αξία του σεμιναρίου είναι 197€ αλλά τώρα μπορείς να αποκτήσεις αυτό το βίωμα ΜΟΝΟ με 97€.*

Αν η απάντηση σου είναι "ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ" σε έστω και ένα από αυτά τα παραπάνω θέματα

τότε το σεμινάριο αυτό είναι σχεδιασμένο για εσένα!

Στο σεμινάριο, ο δημιουργός της πλατφόρμας του Game of Money Podcast, Αλέξιος Βανδώρος μαζί με το δημιουργό του Greek Enlightened Millionaire Σταύρο Παπουτσέλλη θα μεταδώσουν όλη τη γνώση και την πρακτική τους εμπειρία πάνω στο σωστό παιχνίδι του χρήματος μέσα από το CASHFLOW GAME. Το κορυφαίο παγκοσμίως παιχνίδι που διεγείρει την οικονομική ευφυΐα!

Επιδότηση σεμιναρίου

Πρόλαβε την προνομιακή τιμή των 97€ (από 197€) και δώρο τη βιωματική συμμετοχή σου σε 2 παιχνίδια Cashflow κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου έως την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου!

 • 00 Ημέρες
 • 00 Ώρες
 • 00 Λεπτά
 • 00 Δευτερόλεπτα

Cashflow Game

Το Cashflow (Χρηματοροή) είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που διδάσκει το παιχνίδι των χρημάτων. Αποτελούσε για πολύ καιρό παιχνίδι των πλουσίων, αλλά τώρα μπορούν να το παίξουν όλοι και στην Ελλάδα. Εκτός από την αλλαγή νοοτροπίας, διδάσκει με βιωματικό τρόπο αντικείμενα όπως γενική λογιστική, χρηματοροές, επενδύσεις, διαχείριση ακινήτων, επιχειρηματικότητα, φιλανθρωπία και άλλα.

Το παιχνίδι βασίζεται στο βιβλίο το οποίο βρίσκεται για χρόνια στην λίστα των best-sellers των New York Times (ο τίτλος του βιβλίου είναι “Πλούσιος Μπαμπάς, Φτωχός Μπαμπάς: Τι διδάσκουν οι πλούσιοι τα παιδιά τους για το χρήμα- και τι δεν τους διδάσκουν οι φτωχοί και οι μικρομεσαίοι”).

Σύμφωνα με τον «Πλούσιο Μπαμπά» ο βασικός λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα είναι ότι, παρόλο που αρκετά χρόνια της ζωής τους τα πέρασαν στο σχολείο, δεν έμαθαν τίποτα για το χρήμα. Το σχολείο επικεντρώνεται στην ακαδημαϊκή και την επαγγελματική κατάρτιση, αλλά όχι στην οικονομική. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο περισσότερος κόσμος έχει μάθει να δουλεύει για το χρήμα, αλλά δεν έμαθε ποτέ να βάζει το χρήμα να δουλέψει για λογαριασμό του.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα παίξουν το Cashflow Game δύο φορές δωρεάν.

Πρόγραμμα

Μία γεμάτη μέρα για σένα που θέλεις να κάνεις ένα σημαντικό βήμα στο μονοπάτι για να γίνεις ένας φωτισμένος εκατομμυριούχος!

 • Προσέλευση

  09.00-10.00

  Από τις 09.00 σε περιμένουμε στον χώρο που θα γίνει το σεμινάριο στην Αθήνα (θα ανακοινωθεί σύντομα) για να γνωριστούμε!

 • 1ο μέρος

  10.00-14.00

  - Πώς παίζεται το σωστό παιχνίδι του χρήματος - Εξήγηση Cashflow παιχνιδιού - 1ο παιχνίδι - Ανατροφοδότηση παιχνιδιού - Ερωταπαντήσεις

 • Διάλλειμα για φαγητό

  15.30-19.00

  - 2ο παιχνίδι - Ανατροφοδότηση παιχνιδιού - Ερωταπαντήσεις - Ποια είναι τα επόμενα βήματα σου στο σωστό παιχνίδι του χρήματος - Πώς να μετατρέψεις τη νοοτροπία σου από φτωχή σε πλούσια

1 ώρα ερωταπαντήσεων!

Ο Αλέξιος και ο Σταύρος θα αφιέρωσουν τουλάχιστον 1 ώρα για να απαντήσουν τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων πάνω στο σωστό παιχνίδι του χρήματος!

Αφιέρωσε μία πολύτιμη μέρα από τη ζωή σου για να μάθεις το πώς μπορείς να ξεκινήσεις να παίζεις το σωστό παιχνίδι του χρήματος!

Απέκτησε τις γνώσεις και τη νοοτροπία μέσα από το βιωματικό αυτό σεμινάριο!