ΜΑΘΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!

Το σωστό παιχνίδι του χρήματος ξεκινά τώρα και για σένα και είναι γεμάτο εκπλήξεις!

Είμαστε υπεύθυνοι για την οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε. Μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά εμείς ορίζουμε την πορεία μας. Μία σειρά από επιλογές που έχουμε κάνει.
Μπορούν να αλλάξουν; Φυσικά!

Αυτό που ζούμε αυτή την περίεργη περίοδο, με το μισό πληθυσμό της γης σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού, είναι κάτι πρωτόγνωρο, σκληρό και έχει αναστατώσει οικονομικά τους περισσότερους ανθρώπους.

Αυτό που ζούμε είναι η ώρα της μεταμόρφωσης. Ζούμε επίσημα το τέλος της βιομηχανικής εποχής και την οριστικοποίηση της «εποχής της πληροφορίας».

Ποτέ δεν είναι αργά για να ακολουθήσεις τις εξελίξεις. Κάθε κρίση γεννάει τεράστιες ευκαιρίες αρκεί… να ξέρεις πως παίζεται το σωστό παιχνίδι του χρήματος!

Κανείς δεν μας έχει εξηγήσει τους κανόνες του παιχνιδιού καθώς υπάρχει τεράστια έλλειψη οικονομικής εκπαίδευσης στα σχολεία. Αυτό μας οδηγεί στο να έχουμε παγκοσμίως, τεράστια ποσοστά οικονομικού (και επιχειρηματικού) αναλφαβητισμού.

Μέσα από 5+ ώρες online περιεχομένου θα είσαι σε θέση να γνωρίζεις το πως να πετύχεις την οικονομική σου άνεση και σταδιακά να οδηγηθείς στην οικονομική ανεξαρτησία!

Το σωστό παιχνίδι του χρήματος ξεκινά τώρα και για σένα και είναι γεμάτο εκπλήξεις!
Γίνε ο καλύτερος παίκτης!
Είναι η ώρα σου. Τόλμησέ το!     

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ

Απόκτησε το 5ωρο online σεμινάριο «Μάθε το παιχνίδι του χρήματος», από 299€ μόνο 99€!

ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!

Κάνε κάτι σήμερα για το οποίο ο μελλοντικός εαυτός σου θα σε ευγνωμονεί.

Απόκτησε το 5ώρο online σεμινάριο «Μάθε το παιχνίδι του χρήματος», από 299€ μόνο 99€!

Διάρκεια πρόσβασης

Η πρόσβαση σε αυτό το eCourse είναι για 3 μήνες και μπορείς να το δεις όσες φορές θέλεις σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Social proof: testimonials

“Το σεμινάριο του χρήματος μου άνοιξε τα μάτια κι από τότε έχω αλλάξει αρκετά πράγματα. Δεν είχα ιδέα από όλα αυτά! Κατάλαβα πεποιθήσεις που είχα, λάθη που έκανα και γενικά ενθουσιάστηκα με όλη αυτή την καινούρια γνώση για εμένα. Μπήκα κατευθείαν στην πράξη και στις δοκιμές και άλλαξα απλά καθημερνά πράγματα που φαίνονταν μικρά αλλά δεν είναι! Άρχισα να σέβομαι το χρήμα γιατί πριν ΝΟΜΙΖΑ πως το σεβόμουν. Άρχισα να διαβάζω, να ακούω podcast και youtube. Ξεκίνησα να αποταμιεύω τα έξοδα τριών μηνών. Άρχισα να διαβάζω για οικονομικά και χρηματιστήριο, κατέβασα apps προσομοιώσεις χρηματιστηρίου για να εξοικειωθώ με το περιβάλλον. Βρήκα μια εταιρία P2P και άρχισα να επενδύω κάθε μήνα ένα μικρό χρηματικό ποσό. Και τώρα είμαι στη φάση που ψάχνω πρακτικά πράγματα γιατί θέλω δράση!”

by Ν. Γ.

“Εκπληκτικό εργαλείο! Μιλάει για όσα δε μας έμαθαν στο σχολείο, το οποίο μας εκπαίδευσε με τη νοοτροπία του φτωχού. Μας έμαθε να ανταλλάσσουμε το πολυτιμότερο αγαθό μας, τον χρόνο μας, με χρήμα. Με αυτό το εργαλείο μαθαίνουμε πώς μπορούμε να βάλουμε το χρήμα να δουλέψει για εμάς. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα, μου ξεκλείδωσε το μυαλό.”

by Ν. Γ. | Μουσικός

“Είδα το σεμινάριο "Μάθε το παιχνίδι του χρήματος". Θερμά συγχαρητήρια σ' εσένα και την ομάδα σου!!! Είμαι πολύ συγκινημένη. Αυτό το σεμινάριο ήταν για εμένα σταθμός στην πορεία της εξέλιξής μου. Είχε έρθει ήδη η στιγμή μου και παρακολουθώντας το μου έλυσε απαντήσεις μιας ολόκληρης ζωής. Με βοήθησε να καταλάβω ποια είναι τα αληθινά προβλήματα και ποια τα ψεύτικα. Αυτά τα ψεύτικα που κουβαλούσα και με βάραιναν μια ολόκληρη ζωή, νομίζοντας ότι είναι δικά μου και με εμπόδιζαν να ακολουθήσω το δρόμο της καρδιάς μου. Την αληθινή ΖΩΗ. Ήταν το καλύτερο δώρο που μου έχει κάνει ο εαυτός μου. Βγήκαν οι καρποί του δέντρου μου, κάτι που νόμιζα ότι δε θα γινόταν, που είχα σταματήσει να ελπίζω πια. Αλλά ο εαυτός μου ήξερε, ήξερε που με πηγαίνει χωρίς εγώ να καταλαβαίνω τι κάνω και γιατί το κάνω. Είμαι πολύ συγκινημένη και θετικά σοκαρισμένη ταυτόχρονα. Θα ήθελα να μου πεις πότε μπορείς να συναντηθούμε να με καθοδηγήσεις στο πώς μπορώ να ακολουθήσω το δρόμο της καρδιάς μου, βρίσκοντας την καταλληλότερη επιχειρηματική ευκαιρία για εμένα στην παρούσα στιγμή.”

Α. Χ.

“Το ‘’ Μάθε την τέχνη του Χρήματος ‘’ εμπεριέχει ότι πρέπει να ξέρει κάποιος που θέλει να αποκτήσει Οικονομική Ανεξαρτησία σε Συνδυασμό με την Αλλαγή του Mindset του. Ο Αλέξιος είναι πολύ καλός ομιλητής που σου μιλάει και με πειστικά επιχειρήματα. Ο συνδυασμός της απίστευτης γνώσης που σου μεταφέρει με τον παθιασμένο τρόπο που σου τα μεταφέρει είναι σαν να μεταφέρει το μυαλό του στο δικό σου.”

Νίκος Σολωμονίδης | Μηχ/γος Μηχανικός ΕΜΠ

“Έχοντας παρακαλουθήσει δεκάδες συνέδρια και trainings, θεωρώ πως το Παιχνίδι του Χρήματος μπορεί να καταταχθεί στα πολύ στοχευμένα σεμινάρια με σύγχρονα δεδομένα, εξαιρετική σκηνική παρουσία του ομιλητή και ροή στην παρουσίασή του. Μέσα σε λίγες ώρες "άντλησα" εξαιρετικά χρήσιμα στοιχεία για την οικονομία, τρόπους επίλυσης των προβλημάτων και πρακτικές εφαρμογές που μπορεί να κάνει ξεχωριστά ο καθένας μας!”

Διονύσης Χριστοδούλου | Freedom Insurance Network

“"Αποτελεί ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο το οποίο μου έδωσε την ώθηση και την κατεύθυνση να δω τα χρήματα με διαφορετική οπτική, αλλά και να εξερευνήσω διαφορετικούς τρόπους δημιουργίας διαφορετικών ροών εισοδήματος. Ο ομιλητής ήταν πέρα από άρτια καταρτισμένος για το θέμα, προσιτός και έδινε πολύ πρακτικές λύσεις για το πως ο καθένας μπορεί όντως να παίξει το παιχνίδι του χρήματος. Δώστε του μία ευκαιρία!"”

Χ. Π.

“Πόσα δεν ήξερα σχετικά με την οικονομική παιδεία! Αυτό το σεμινάριο μου άνοιξε τα μάτια. Μεταξύ πολλών άλλων, έμαθα τη σημασία των πολλαπλών ροών εισοδήματος και τη της δημιουργίας παθητικού εισοδήματος. Ενα σεμινάριο που χρειαζεται να το δουν όλοι.”

Αννα Κονταράτου - Βασδέκη | Business Coach

“Καλησπέρα Αλέξιε και σε όλη την ομάδα! Είδα το Παιχνίδι του Χρήματος και θέλω να μάθω περισσότερα! Ήταν ένα πακέτο πληροφοριών που μου έδωσε μια βάση στο πως λειτουργεί το σύστημα της οικονομίας γύρω μου και ποιο ρόλο μπορώ να παίξω εγώ σε αυτό το παιχνίδι. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να καταλάβω όλα όσα ειπώθηκαν και το χάος κάποιων οικονομικών όρων άρχισε σιγά-σιγά να ξεδιαλύνει. Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια σε όλους σας!!! ”

Α. Ν.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ

Σε αυτό το 1ο e-course της σειράς «Μάθε το παιχνίδι του Χρήματος» περιλαμβάνονται οι εξής ενότητες:

  • Ποιος είναι ο σκοπός της σύγχρονης εκπαίδευσης και πόσα μας έχουν λάθος για το χρήμα

  • Τι είναι οι περιοριστικές πεποιθήσεις για το χρήμα και πως επηρεάζουν την οικονομική σου κατάσταση

  • Δεν υπάρχει έλλειψη χρόνου, αλλά έλλειψη χρημάτων

  • Ποια μπορεί να είναι η λύση και πώς μπορείς να δώσεις αύξηση στον εαυτό σου

  • Η οικονομική ελευθερία μπορεί να προσφέρεται σε όλους, δεν είναι όμως δωρεάν

  • Ποιο είναι το σωστό παιχνίδι του χρήματος και πώς ξέρω πότε κερδίζω στο παιχνίδι αυτό;

  • Οι τράπεζες δημιουργούν χρήμα… από το τίποτα!

  • Ποιος χρωστάει σε ποιον; Το χρήμα είναι ναρκωτικό

  • Μαθήματα ζωής και επιχειρηματικότητας

  • Το χρήμα, όταν δεν συνοδεύεται από οικονομική ευφυΐα, είναι χρήμα που σύντομα θα ανήκει σε κάποιον άλλον

Αφιέρωσε 2 πολύτιμες ώρες από τη ζωή σου για να μάθεις το πως παίζεται το σωστό παιχνίδι του χρήματος!

Κάνε κάθε λεπτό του χρόνου σου να μετράει και οδήγησε τον εαυτό σου σταδιακά προς την οικονομική και χρονική ελευθερία!

Social proof: reviews

5 βαθμολογία αστεριών

Πολύ καλό! Συγχαρητήρια!

Γιάννης Δαμάλας

5 βαθμολογία αστεριών

Εξαιρετικό

Andreas Tsakirakis

Εξαιρετικό.

5 βαθμολογία αστεριών

Ταξη

Kalliopi Peraki

Με βοήθησε να συνδέσω διάφορες σκέψεις, γνώσεις άρχισα να βάζω το μυαλό μου σε μια ταξη

Με βοήθησε να συνδέσω διάφορες σκέψεις, γνώσεις άρχισα να βάζω το μυαλό μου σε μια ταξη

Διαβάστε λιγότερα
5 βαθμολογία αστεριών

τέλειο

Hlias Routsis

Ποτέ ξανά ένα μικρό παραμύθι μπόρεσε να μου ξυπνήσει τόσα πράγματα μέσα μου... Ευχαριστώ πολύ...

Ποτέ ξανά ένα μικρό παραμύθι μπόρεσε να μου ξυπνήσει τόσα πράγματα μέσα μου... Ευχαριστώ πολύ...

Διαβάστε λιγότερα
5 βαθμολογία αστεριών

Φανταστικο

Antonis Gerostathis