Σεμινάριο

‘Μάθε τα μυστικά της βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα!’

Στο Game of Money (GoM) βασικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη της χρηματοοικονομικής παιδείας και η εκπαίδευση όσο περισσότερων ανθρώπων στο σωστό παιχνίδι του χρήματος! Ένα από τα παγκόσμια trends είναι η οικονομία διαμοιρασμού που περιλαμβάνει και τις ενοικιάσεις διαμερισμάτων μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης (τύπου Airbnb). Σε αυτό το σεμινάριο θα εξετάσουμε αν, που και πότε αξίζει να μετατραπεί η αξιοποίηση ενός διαμερισμάτος με βραχυχρόνια μίσθωση και ποια είναι τα μυστικά!

Στο σεμινάριο θα μάθεις...

  • την ιστορία της βραχυχρόνιας μίσθωσης (airbnb κ.α.) στην Ελλάδα

  • ποιες είναι οι περιοχές με τη μεγαλύτερη ζήτηση και ποιες να αποφύγεις

  • πώς να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου πριν ξεκινήσεις να επενδύεις σε διάφορα περιουσιακά στοιχεία όπως ακίνητα, μετοχές κλπ.

  • ποιες πλατφόρμες είναι διαθέσιμες για να εισάγουμε το κάθε ακίνητο ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του (Airbnb, Booking, Vrbo)

  • ποιο είναι το νομικό πλαίσιο το οποίο διέπει τη δραστηριότητα ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος

  • πώς θα διαχειριστείς τα παράπονα, τις αρνητικές κριτικές και πώς θα βελτιώσεις την εμπειρία του πελάτη

  • πώς θα καταχωρείς ένα ακίνητο στο Μητρώο Βραχυχρόνιας Μίσθωσης και στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες

  • μυστικά και παγίδες που κρύβει η δραστηριότητα , τι να προσέξετε και τι να αποφύγεις (φωτογράφιση, προώθηση ακινήτου, παροχές )

  • πώς να παίζεις το σωστό παιχνίδι του χρήματος μέσα από τη βραχυχρόνια μίσθωση

Αξία σεμιναρίου

Η αξία του σεμιναρίου είναι ανεκτίμητη, το κόστος για να το παρακολουθήσεις είναι 197€

Αν η απάντηση σου είναι "ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ" σε έστω και ένα από αυτά τα παραπάνω θέματα

τότε το σεμινάριο αυτό είναι σχεδιασμένο για εσένα!

Στο σεμινάριο εισηγήτρια θα είναι η Θεοδώρα Δήμα, πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομίας Διαμοιρασμού Ελλάδος. Η Θεοδώρα έχει αρκετές δημοσιεύσεις σε συνέδρια, ημερίδες, άρθρα στον τύπο, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συνεντεύξεις όπου ενημερώνει και προωθεί την ιδέα της οικονομίας διαμοιρασμού στο ευρύ κοινό. Ο θεσμικός της ρόλος απαιτεί συναντήσεις με στελέχη και ειδικούς κρατικούς φορείς για την ομαλή λειτουργία και τον ανοιχτό διάλογο κράτους και κοινότητας της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

1 ώρα ερωταπαντήσεων!

Η Θεοδώρα (και ο Αλέξιος)αφιέρωσαν πάνω από 1 ώρα για να απαντήσουν τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων πάνω στα μυστικά της βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα!

Αφιέρωσε 5+ ώρες από τη ζωή σου για να μάθεις τα μυστικά της βραχυχρόνιας μίσθωσης και να ξεκινήσεις να παίζεις το σωστό παιχνίδι του χρήματος!

Απέκτησε τις γνώσεις και τη νοοτροπία μέσα από αυτό το σεμινάριο!